Få hjelp til flyttevasken

Å bytte bolig skal være en positiv opplevelse. Det betyr starten på noe nytt og spennende. Men å flytte inn i et nytt hjem innebærer også å klargjøre det forrige hjemmet for nye eiere – en tidkrevende og ofte stressende prosess. Gjennom oss kan du overlate stresset til ekspertene og få hjelp til blant annet flyttevasken.

Uansett om du eier eller leier bolig, må den vaskes ned dersom du flytter ut. Og flyttevasken er ofte en mye tyngre og mer tidkrevende jobb enn man ser for seg. I tillegg til at alle flater naturligvis må rengjøres, må det også vaskes innvendig i alt av skap og skuffer, sluk og ventiler må renses og boder og/eller garasje må tømmes og feies – for å nevne noe.

Med flyttetjenester kan du overlate alt stresset til ekspertene. Våre gode samarbeidspartnere innen vask, flyttetransport og lagring bistår slik at flytteprosessen blir enklere. Vi hjelper deg med vask av hjemmet ditt til visning eller overtakelse, flytting av alt eller noen av eiendelene dine og lagring av tingene dine mens du er mellom to hjem. Du bestemmer selv omfanget av tjenestene.

– Vi i Partners er opptatt av at boligbytte skal gjennomføres så smidig og effektivt som mulig for våre kunder. Selve flytteprosessen er også en del av dette, sier administrerende direktør i Partners Eiendomsmegling, Marianne Sodeland.

Har du tenkt på å flytte, men synes prosessen virker litt overveldende? Overlat stresset til ekspertene – få hjelp til flyttevasken. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan tilby deg for å gjøre det enklere for deg å bytte hjem.

Synes du denne artikkelen var interresant? Du kan lese mer på bolignytt-bloggen vår.