Veggpryd som ikke koster skjorta

Vi har alle vært der. Sett på den tomme veggen i leiligheten som stirrer tilbake på deg.  Om så du er nyinnflyttet, har ommøblert, eller rett og slett bare trenger å freshe opp veggene i leiligheten din. Hvor går du når du trenger nye bilder på veggen din uten at du trenger å være en kunstekspert med dype lommer, men samtidig ikke blir inspirert av de generiske plakatene hos en viss svensk møbelhandler? Dette er veggpryd som ikke koster skjorta.

Her er en oversikt over hvilke nettsider du kan ta en kikk på for å freshe opp veggene i hjemmet ditt.

Too many prints 

Foto: Too many prints

Vi starter med de lokale først. Too many prints er en forhandler utelukkende med norske artister. De har en rekke spennende kunstnere, illustratører og fotografer, som har det “norske øyet” så om du vil ha noe spennende kunst og samtidig vil støtte en norsk kunstner er dette plassen. 

Atelier 

Om du ønsker litt mer unik kunst, men samtidig noe som ikke nødvendigvis koster altfor mye, er Atelier en norsk tjeneste hvor du kjøper kunst direkte fra kunstneren selv, da uten et galleri som fordyrende mellomledd.  Her kan kunstnere selv legge ut verkene sine. På Atelier finner du alt fra de dyreste kunstinstallasjoner til mer prisgunstige prints og malerier.  

Desenio

Foto: Desenio

Desenio er en nettbutikk som er representert i 33 land. Her finner du det siste av kunst og design. Desenio har alltid det mest hippe trendene, mange klassiske motiver i svart/hvitt og i tillegg en rekke av de mest moderne klassikerne.

Her kan du også kjøpe hele bildevegger, eller serier av bilder koblet sammen for å fylle en hel vegg.   

Society 6

So extra av Side Dimes

Nettsiden som har alt du kan tenke deg til veggen. Om du ikke finner noe her som du liker, er du virkelig kresen. Med ti tusen talls alternativ og stadig voksende utvalg har Society6 noe for alle. Her er det alt fra spenstige mønstre, klassisk fotografi, internett memes til klassiske visdomsord som “You’re doing great, bitch”. Ikke minst er prisen overkommelig, og du kan bestille akkurat den størrelsen du ønsker. 

Her er utvalget så stort at utfordringen er at man bare fortsetter å scrolle inn i evigheten. 

Med alle disse alternativene og spennende nettbutikker er vi sikre på at alle de tomme veggene dere har sett på, på kort tid vil fylles opp av de mest fargerike og spennende kunstverkene. 

Likte du denne artikkelen? Les mer på vår blogg her.