Gakori: Endelig noe nytt og bra på «rett sia», forteller boligkjøper Åse

Da Åse Godvik Lampe fikk boligprosjektet Furuåsen opp i Facebook-feed´n sin våknet tanken om et boligbytte opp. Et nybygg-prosjekt i Gakori var etterlengtet – midt i blinken for Åse.


Det jeg liker med dette prosjektet er de gode planløsningene. I tillegg er det et ok prisnivå, forteller Åse.

Hun bor nå i Tollevika, men ønsket seg noe større.

Furuåsen er et spennende nybyggprosjekt som skal bestå av 10 moderne 3-romsleiligheter fra 55 kvm til 66 kvm. Åse har valgt å kjøpe en hjørneleilighet i 1.etasje.


Byggene vil gå over to plan, med totalt 5 leiligheter i hver etasje. Alle leilighetene får hver sin balkong og egen carport med sportsbod. Leilighetene får stue med åpen kjøkkenløsning – et lyst og trivelig allrom med plass til spisebord. Kjøkkenet blir av god kvalitet med integrerte hvitevarer. Hver leilighet har to soverom med garderobeløsning. På tomten blir det opparbeidet lekeplass og fellesområder som inviterer til god trivsel.


Gakori er et populært område som har matbutikk, take-away, skole, barnehage og god bussforbindelse til Alta sentrum. Møter man på en rastløs ettermiddag, har Gakori nydelige turforhold med Gakorivannet, Gakoritoppen, Hjemmelufttoppen, Nordtoppen osv. Grilling i Apanesfjæra er også ofte en stor suksess.


Gode solforhold i Furuåsen var også avgjørende for meg, avslutter Åse.Mer informasjon om boligprosjektet finner du på www.furuåsen.no